2014

2014

 

 

 

 

24 Augusti

Mycket har hänt sedan sist, både roligt och extremt tråkiga saker.. Det roliga kan ni läsa på resultat..

 

Det tråkiga är att Dallas kull födes 10 dagar innan beräknad ankomst vilket resulterade i att vi förlorade hela kullen på 8 valpar. Vi är väldigt ledsna över detta då vi hade så många planer för den här kullen och den var mycket efterlängtad av många, såväl oss som valpköpare. Dallas är fortfarande sjuk efter allt som hänt, så nu hoppas vi på ett snabbt tillfrisknande.

 

24 Juni

På kort tid har mycket hunnit hända!

 

Vi har vart på 2 dagars internationell utställning i Danmark och så har det kommit en ny liten medlem till familjen. Resultaten i Danmark blev bra och den nya medlemmen heter Chelsea och är en engelsk cockerspaniel, se mer av henne på hennes egen sida.

 

9 Juni

2014 års Clubshow är till ända och det var en utställnings som många av oss som var där sent kommer glömma. Jag kan inte minnas att jag vart på en utställning så välorganiserad och där alla utställare kring ringen hade så trevligt som vi hade det. Jag är fortfarnade överlycklig, 2 dagar senare! Våra hundar presterade fantastiskt så det gör ju att vi är ännu gladare såklart! 85 anmälda beaglar och våran Pixie blev BIM!

 

25 Maj

Vilken helg vi har haft!!!

 

Först så började det med att vår "Pixie", Alotorius Old Glory Keep The Promise, bler BIR med CACIB i Österbybruk! Nu har hon bara 1 kvar tills hon blir internationell champion!

Senare på dagen fick vi rapport från Norge att Maliwick's Imo Pectore "Sune" (Chilli x Turner valp) gjort din officiella debut i juniorklass och slog på stort direkt och blev BIS2 på tröderlags harehundklubbs utställning!

Helgen rundades av med att Maliwick's She's Madonna blev BIR på rasspecialen i Ånnaboda för domare Lars Widén.

Kunde inte vara mer stolt över dessa hundar och deras ägare!!

Bilder finns under resultat.

 

 

11 April

Alla valparna har fått nya hem, utspridda över Sverige och 2 hamnade i Polen. Vi önskar de nya ägarna lycka till med sina nya familjemedlemmar! Vi har fått många rapporter om att det går bra med alla..

 

Nu är listorna klara för årets bästa jakthundar hos Svenska Beagleklubben, våran Dallas, SEVCH Starmaids Release Me, slutade på en 5e plats på listan för årets rådjurshund!!!

Hennes kullsyster blev 4a på samma lista och deras mor blev 10 på listan för årets allroundhund!

 

Sedan jag sist uppdaterade hemsidan har också Jersey, Lilla Kryckelängs Clementine, fått sin första titel, det blev ett lydnadsbiplom och hon kan numera tituleras med ett LP1!!

 

Sista helgen i Mars tillbringades i Danmark med goda vänner! utställningsresultaten var spridda, men eftersom att kära Jackson lyckades med att stjäla mat på lördagmorgonen så vart den utställningsdagen ingen succe. Men han hade blivit lite smalare på söndagen och då gick det betydligt bättre!

 

 

 

14 Januari

Fantastiska nyheter från skogen idag!!

2 Maliwick's hundar har startat på drevprov!

 

Maliwick's Diamonds Are Forever "Klinga" drev ihop till en 1a Hare!!! Hon har även tidigare denn jaktsäsoong fått 1+2 Hare!! Stort grattis till Husse och Matte, Mats och Helene Rundqvist!!

 

Maliwick's Papa Don't Preach gick sitt första drevprov och lyckades fantastiskt bra med en 1a Rådjur! Inte ens 2 år gammal.

Stort grattis till husse Patrik Waara med familj!

 

Vi är så otroligt glada och stolta över hundar och valpköpare som tar fram sina hundar i skogen!

 

 

10 Januari

 

Idag har det fötts 7 nya valpar efter föräldrarna Sydney och Svennis. Alla mår bra och Sydney är en fantastisk mamma.