2015

2015

 

9 December

Nu var det ännu en ågng längesedan det skrivits något här, det är väl mest för att nyheterna oftast hamnar under resultat eller på valpsidan. Men nu tänkte jag skriva lite. Mycket har hänt sedan den 6e maj, bl.a så har 2 av årets valpar fått stanna inom kenneln, Märta och Vera. Sedan har även 2 hanhundar tillkommit, båda från USA, Anakin och Hershey.

 

Anakin raketstartade sin karriär med att bli BIS-1 valp 3 gånger och BIS-2 valp 1 gång på 4 utställningar och har nu inte mindre än 4 kvalifikationer till Puppy of The Year på grand hotell i stockholm nästa år. Han gjorde inte sämre ifrån sig i juniorklass, han har redan hunnit få 3 superfina vinnartitlar, gruppvinst i Estland och även ett internationellt BIS-2 här i sverige, där över 2500 hundar var anmälda.

 

Hershey har inte vart på en ända utställning ännu, men nu är det hans tur att gå in i ringen. Han har ägnat all din tid åt att bli jakthund, och gjorde oss inte besvinka med att ta en 1a rådjur i unghundsklass på sin första start.

 

Pixie är ännu en av hundarna som i år verkligen tagit plats på resultatlistorna, hon rodde hem titeln Svensk vinnare för andra året i rad, hon blev BIM på Clubshowen i Milano i anslutning till välrdsutställningen, hon blev också gruppvinnare för Harto Stockmari (FI) och sist men inte minst, hon vann listan för årets utställningsbeagle på svenska beagleklubbens lista!

 

Detta är bara för att nämna några fantastika saker från det här året! Nu till helgen väntar årets sista utställning, Nordisk vinnare i Stockholm!

 

GOD JUL PÅ ER!

 

6 Maj

 

Nu har alla Dallas valpar åkt, förutom Vera som vi valt att behålla här på kenneln. När sista valpen åkt så kom nästa gäng.

 

Den 4e maj föddes det 8 valpar här hemma efter Sydney och Ozzy, alla mår toppen och valpningen gick väldigt lätt och enkelt.

Vi ser mycket fram emot att se dem växa upp!

Läs mer HÄR

 

 

6 Mars

Den 4 mars fick vi tillökning med 6 valpar efter Dallas och Jackson! Alla mår bra och dallas är en toppenmamma.

Läs mer HÄR

 

2 Februari

Ibland blir det inte riktigt som man hade tänkt sig, men nu är det bekräftat att Dallas är dräktig med Jackson, vi hade tänkt vänta med att para henne till sommaren, med en annan hane, men Dallas och Jackson hade andra planer när matte var borta på resa. Valparna kommer att födas i början på mars.

 

23 Januari

Återigen har det tagit lång tid för mig att skriva ut något på den här delen av hemsidan.

 

Nu ser vi fram emot ett nytt år, som vi hoppas kommer börja med en valpkull efter Sydney, mer om det på valpsidan.

 

Under 2014 har vi haft stor framgång i ringarna.

bland annat så har vi kammat hem:

 

3 Danska Championat

2 Internationella Championat

4 Vinnartitlar (nordisk, norsk och svensk)

2 gruppvinster

flera grupplaceringar

detta i alla de nordiska länderna, där vi hållt oss i år.

 

Vi har också haft 2 underbara valpkullar som redan hunnit fylla 1 år så de föddes väldigt tidigt under 2014, valparna har alla fått fantastiska hem och jag är omåttligt stolt över dem och deras ägare som redan presterat i ringar och i skogen. Många djur har redan fällts för dessa unga hundar.