Kull 3 2021

Busy & Phoebe 
2021

J

Starmaids Busy Barking

X

J

Maliwick's Hot Pants

Valpar födda 28 maj Med denna kombination hoppas vi på att kunna slå ihop jakt med högklassig exteriör! 
En stamtavla full av högpresterande hundar i utställningsringarna och många även i skogen med Phoebes mamma och mormor bom båda vunnit årets rådjursbeagle. Phoebe själv har dubbelpris på rådjur under sin enda drevprovsstart under föregående säsong och en hel del djur skjutet för sig. Hon har BIR på rasspecial och kennelklubben, där hon även har grupplacering. Även ett RCC (2a bästa tik) i hård konkurrens i England under en rasspeciallist har hon med sig i bagaget. 


Busy är en ung hane som visat framtassarna i skogen med ett 1a pris med höga egenskapspoäng på sitt första och enda jaktprov. Han är även utställd med CK. 

Pappa till Busy är Johnny (Trajam The Tourist) som vi lånade hem från Canada och hade här hemma ett år. En helt underbar hanhund. Busys mamma är Jaktchampion och kommer från en rad hundar som gjort bra ifrån sig på båda utställning och jaktprov. Alla valpar är bokade!


Du som anmäler intesse för en valp ur denna kull är jägare. Meriterande är om du har jakthund sedan tidigare och har erfarenhet av att jaga med drivande hund. Jaktprovsintresserade kommer att prioriteras. 

Galleri