Kull 3 2023

Ozzy

FIJCH FIUCH

Karkutien Amarok

X

Vera

SEUCH SEJ(rå)CH

Maliwick's Ala-Freakin'-Bama

Valpar väntas i början av Juni 2023


Vera (SEUCH SEJ(kombi)CH Maliwick’s Ala-Freakin’-Bama) är parad med Ozzy (FIJCH FIUCH Karkutien Amarok). Hon är dräktig och valpar väntas i början av Juni 2023.


Här kombinerar vi topp preserande jaktlinjer med exteriör som även visat stora framgångar i skogen! Vera är helsyster till Sydney och dotter till Dallas som båda vunnit årets rådjursbeagle (även Dallas mamma happy hade liknande resultat). Dessa två tikar har tillsammans flera avelspris i guld. Veras dotter Judith vann listan för årets bästa beagle på klövvilt säsingen 2020-2021, hon tog även Brons på SM för drivande småhundar. 

Vera själv blev jaktchampion och har pris på rådjur och hjort och har avelspris i Guld. 

LÄNK TILL VERAS RESULTAT OCH STAMTAVLA


Ozzy (FIJCH FIUCH Karkutien Amarok)

Ozzys främsta egenskap i jakt är en jämn prestanda. Han har startat i 11 drevprov och 9 gånger har har gått till pris, varav 7 har varit 1a pris. Han tävlade i finska mästerskapet i 2022 och vart uttagen till Europapolaken. Ozzy har ett bra hörbart skall. och hans sökarbete är mycket självständigt. En av hans kullsystrar är jakt champion.

Ozzys far är Nordisk mästare 2018 FIJCH FIUCH SEJCH SEUCH Astalan Sälli. Sällis bästa egenskap i skogen är dess vackra klangiga skall. Sälli var också brådmogen och körde sitt första 1:pris redan vid 1 år och 8 månaders ålder och blev jaktprovschampion vid 2 år och 6 månaders ålder. Sälli har belönats med ett avelspris i brons.

Amaroks mor är Astalan Xanadu. Xanadu har ett 3:e pris på drevprov på hare och ett utställningscertifikat. Xanadu har fyra kullsyskon som är dubbelchampioner. Xanadus mor har belönats med ett avelspris av guld

LÄNK TILL OZZYS RESULTAT OCH STAMTAVLA


Du som vill köpa en av dessa valpar är en ambitiös jägare, gärna med intresse för jaktprov.Galleri